dilluns, 21 de maig de 2012


COMUNICAT URGENT

A totes les famílies :

Des del Departament d'Ensenyament s'ofereix la possibilitat de sol·licitar una organització horària singular (jornada compactada) a l'Educació Secundària Obligatòria, sempre que hi hagi acord per consens al Consell Escolar del centre, com a termini màxim el 29 de maig.
Tots els membres representants del sector dels pares, abans de donar el nostre vot i poder-lo fer amb coherència, volem saber la vostra opinió sobre aquest tema, per això, us convoquem a la :

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA INFORMATIVA

que farem el proper :

DIMECRES, 23 DE MAIG, A LES 19'30 h., A LA SALA D'ACTES DEL EDIFICI SERRA MARINA,

a la que també assistirà un representant de l'equip directiu del nostre centre, per explicar-nos les possibles avantatges i/o inconvenients del canvi d'horari i per contestar tots els dubtes que tingueu.

El mateix dia, podreu donar la vostra opinió omplint aquesta butlleta i deposi-tan-la a la capsa preparada per aquest fi, o també, a la que deixarem a consergeria, fins divendres dia 25 de maig a les 15 h, que es farà el recompte.

.........................................................................................................................................................


Dades :
Nom i cognoms :.............................................................................................................................
Curs del fill : ...............................
ESTIC D'ACORD EN SOL·LICITAR LA JORNADA COMPACTADANO ESTIC D'ACORD EN SOL·LICITAR LA JORNADA COMPACTADA, per tant, prefereixo jornada partida com fins ara.Signatura, DNI i data :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada