PRECOMANDES LLIBRES CURS 2014-2015

ACTUALITZAT 04 de juliol de 2014 :   Hem afegit les precomandes de CICLES I CAS

ACTUALITZAT 03 de juliol de 2014:   A la precomanda de 4t. ESO, hem afegit un llibre (Great Expectations Burlington Activity Readers)

Posem a la vostra disposició les precomandes del llibres d'ESO i Batxillerat pel proper curs 2014-2015.

Aquest any la distribució i venda de llibres nous la farà ABACUS, prèvia comanda, al gimnàs de l'edifici Serra de Marina, els dies :

08 de setembre per 1r i 2n ESO
09 de setembre per 3r i 4t ESO
10 de setembre per Batxillerat i Cicles Formatius

L'horari serà de 10'00h a 13'30h i de 16'00h a 19'00h


Us preguem respecteu els dies assignats a cada curs, perquè no hi hagi  massa aglomeració de gent. Si teniu fills en diferents cursos, només caldrà que vingueu un dia.

Recordeu que per poder gaudir del preu de soci heu d'haver pagat la quota de l'Ampa d'aquest curs (1 per família), i porteu el comprovant de l'ingres bancari en recollir els llibres. 

Els llibres es pagaran en el moment de la recollida i es podrà fer amb targeta de crèdit o amb efectiu, si porteu cèntims intenteu que sigui l'import exacte.

Per imprimir els fulls de precomanda només heu de clicar a sobre del títol i obrir l'arxiu.

LES PRECOMANDES DE L'ESO LES HEU DE PORTAR DEGUDAMENT OMPLERTES A LA SECRETARIA DE L'INSTITUT FINS EL 04 DE JULIOL, EN L'HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

LES PRECOMANDES DE BATXILLERAT LES HEU DE PORTAR DEGUDAMENT OMPLERTES A LA SECRETARIA DE L'INSTITUT FINS EL 15 DE JULIOL, EN L'HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC


LES PRECOMANDES DE CICLES I CAS LES HEU DE PORTAR DEGUDAMENT OMPLERTES A LA SECRETARIA DE L'INSTITUT FINS EL 15 DE JULIOL, EN L'HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC



US DESITGEM UNES BONES VACANCES D'ESTIU.