ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR


El proppassat 4 de novembre es va iniciar el procés electoral per a la renovació parcial dels membres del Consell Escolar, com habitualment es fa cada dos anys. Un cop presentades les candidatures als diferents estaments, tots els pares, mares i alumnes poden votar durant les jornades establertes. Els alumnes votaran en horari escolar.

Les votacions per a l’elecció dels representants del sector famílies al Consell Escolar es faran dilluns 24 entre les 18 i les 20 h a la Biblioteca de l’edifici Cristòfol Ferrer. Es podrà escollir un únic nom entre les candidates Silvia Pané Roncero i Maribel Flores Ferrer.

Com ja sabeu, el Consell Escolar del Centre és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern de l’Institut i l’òrgan de programació, seguiment i avaluació general de les seves activitats. Com a competències, entre d’altres, té la d’aprovar la creació d’altres òrgans de coordinació de l’Institut i assignar-los competències; decidir sobre l’admissió de l’alumnat; resoldre conflictes i imposar correctius; elaborar, aprobar i avaluar el Projecte Educatiu del Centre així com les Normes d’Organització i Funcionament; aprobar i fer seguiment del pressupost del Centre; control d’activitats i infraestructures; programació general del Centre, etc.

Hi han comissions especifiques com la económica i la de convivencia, i un responsable del foment de la igualtat.

El Consell Escolar està compost pel Director/a de l’Institut que fa la funció de President

Els o les Cap d’Estudis post-obligatori i ESO

Un representat del l’Ajuntament (regidor/a)

Professors elegits al Claustre

Alumnes i pares i mares que es trien entre ells. Un representant dels pares/mares designat per l’AMPA

Un representant del personal administratiu i de serveis

Un representant de les organitzacions empresarials o institucions laborals presents en l’Institut

El Secretari/a de l’Institut que actúa com a secretari/a del Consell

Aquests dos últims amb veu però sense vot

 

Teniu aquesta informació ampliada a la página de l’Institut a l’apartat: “Normes d’Organització i Funcionament del Centre”. http://ipm.cat/joomla/

 

El 15 de desembre es constituirà el nou Consell Escolar.

 

ANIMEU-VOS A VOTAR