dimecres, 9 de setembre de 2015

REUNIONS DE L’AMPA DE L’IPM DURANT EL CURS 2015-2016


Comença un nou curs i també l’Associació de Mares i Pares de l’Institut de Premià de Mar reemprèn la seva labor.

Com ja sabeu, l’AMPA la formem un grup de pares i mares molt interessats en l’educació dels nostres fills i filles i amb inquietuds  per poder decidir i participar en el procés educatiu. És en aquest sentit que l’AMPA col·labora amb l’equip directiu i docent participant en reunions de control i seguiment, així com estant present en el Consell Escolar de l’IPM i el Consell Escolar municipal.

Per aquest motiu l’AMPA es reuneix mensualment, i tal com anem fent els darrers cursos, el dia triat és el primer dimarts de cada mes a les 19 h.
Tots els pares i les mares que vulgueu col·laborar donant suport  o aportant idees o suggeriments hi esteu convidats. Tots podem contribuir amb els nostres coneixements i aportacions per a intentar millores que revertiran en els nostres fills i filles. Les reunions es fan al despatx habilitat per a l’AMPA a l’edifici Serra de Marina, just al davant de consergeria.

 

La propera reunió de l’AMPA està convocada el dia 6 d’octubre.               També ens podeu fer arribar els vostres suggeriments al correu electrònic de l’AMPA de l'Institut:

                                        ampainstitutpremia@gmail.com


Animeu-vos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada