LLIBRES CURS 2016-2017

 Resultat d'imatges de DIBUJO LIBROS TEXTO DIVERTIDOS
El curs ha acabat i arriba el moment d'anar pensant en el següent. Acomiadem els qui han acabat desitjant-los molta sort en la vida i donem la benvinguda els qui començaran.
 
A l'igual que els darrers anys, la distribució i venda de llibres ha estat encarregada a la distribuidora ABACUS i per poder accedir a la compra és imprescindible haver realitzat la pre-comanda.
Aquest cop i per tal de facilitar aquesta tasca i agilitzar el procés, la precomanda es farà per Internet i directament amb l'empresa mitjançant l'enllaç que adjuntem a l'inici, fins el dia 15 de juliol, tot i que s'acceptarà alguna precomanda en paper que es podrà recollir i lliurar a secretaria abans del 22 de juliol en horari de matí. Totes les comandes que siguin entregades a partir d'aquesta data, lamentablement no serán acceptades ni tramitades. Assegureu-vos que totes les dades siguin correctes i sobretot que consti el nom de l'alumne.
 
 
Resultat d'imatges de DIBUJO OREJA CON LIBROS

 

Ès important que recordeu que, per tal de gaudir del preu aplicat als socis, heu d'haver pagat la quota de l'AMPA corresponent a aquest curs 2015-2016, així com portar el comprovant bancari de pagament el dia de la recollida dels llibres. Recordeu també que la quota es paga per familia i no per alumne, això vol dir que si teniu més d'un fill únicament heu de pagar una quota.

És imprescindible que feu constar el nom i el curs de matriculació de l'alumne, d'aquesta manera facilita la localització en la comprovació del pagament.

Els llibres es pagaran al moment de la recollida i es pot fer tant en efectiu com amb tarjeta bancària. Si ho feu en efectiu, si us plau intenteu portar l'import exacte.


 

La distribució i venda dels llibres la recordarem més endavant, però com a informació prèvia es farà:
LLOC:                      gimnàs de l'edifici Serra de Marina 

DIES:     
                                       
Alumnes ESO          dia 7 de setembre
                                                     
Batxillerat i Cicles   dia 8 de setembre

HORARI:                   de 10 h a 13 h
                                   de 16 h a 19 h

En cas que tingueu fills a diferents cursos no cal que feu dos viatges, podeu sol·licitar tots els llibres el dia que vingueu.
 
Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l'AMPA mitjançant el correu electrònic que us recordem:






Resultat d'imatges de dibujo vacaciones verano



BONES VACANCES