dilluns, 26 de juny de 2017

Programa de reutilització de llibres: novetat 2017-2018

Curs 2017-2018


Benvolgudes famílies, durant aquests dies acabarem de detallar les característiques del programa de reutilització de llibres aprovat pel Ple de l’Ajuntament com a punt fort de l’anomenat Pacte per l’Ensenyament. A grans trets, es fonamenta en la subvenció d’un 75% de l’import total dels diferents lots de llibres que haurà d’utilitzar l’alumnat de secundària -obligatòria i posobligatòria- si aquest està empadronat a Premià de Mar o Premià de Dalt i s’acull al programa de reutilització. És a dir, les famílies només pagaran un 25% del preu total de la seva comanda de llibres, els quals hauran de retornar en finalitzar el curs en perfectes condicions d’ús. Les famílies podran conservar els quaderns d’exercicis i les lectures obligatòries (obres literàries).

Desde l’AMPA de l’institut hem posat en marxa el servei de precomandes d’altres cursos tenint en compte les noves condicions del programa de reutilització. D’aquesta manera, les famílies tindran fins a mitjans de juliol un marge de temps per efectuar les comandes. Després, entre els dies 7, 8 i 12 de setembre, els llibres es lliuraran al gimnàs del centre en horari de matí i tarda. Les famílies que vulguin acollir-se al programa de reutilització hauran de signar un document de compromís que, en el cas dels cursos terminals d’etapa (4t d’ESO, 2n de Batxillerat, 2n de Cicles), també obligarà a dipositar uns diners com a fiança fins el moment de retornar els llibres. A partir del segon any de funcionament del programa, les famílies que vulguin fer-ne ús pagaran una cuota de participació amb la qual es sufragaran les despeses de manteniment del mateix.

Com es deia al primer paràgraf, us preguem que us mantingueu alerta. Publicarem al web i al bloc,  puntualment totes les novetats que s’esdevinguin: llistats de llibres, documents, condicions, etcètera.

 La premura amb la que s’ha endegat aquest programa, la seva enorme complexitat, i les negociacions que hem hagut de mantenir amb l’empresa distribuïdora, ens han endarrerit molt més del que voldríem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada