CONVOCATÒRIA 1ER D'ESO












 Estimades famílies de 1r d’ESO,

L’equip docent de professors i professores que treballa dia a dia amb els vostres fills i filles ha detectat en molts dels nostres alumnes una manca d’hàbits d’estudi que està influint negativament en els seus aprenentatges i, en conseqüència, en el seu rendiment acadèmic.

Davant d’aquesta complicada situació, i amb l’esperança de poder col·laborar amb tots vosaltres en la dura i complicada tasca d’ajudar els vostres fills i filles a treballar, fer els deures i estudiar una vegada arriben a casa, hem contactat amb un especialista que ens orientarà i donarà consells que ben segur podrem aprofitar al llarg de tota la vida d'estudiant dels nostres fills/es.

Aquesta conferència és fruit de la col·laboració contínua entre el professorat i l’AMPA del centre, la qual subvenciona íntegrament aquesta activitat.

No ens volem limitar a convidar-vos a aquesta conferència sinó que també ens volem apropar una mica més a vosaltres fent quelcom diferent.

La nostra proposta consisteix a trobar-nos el proper dilluns 19 de març, a les 19h., al claustre del centre per fer un petit i senzill aperitiu. Posteriorment, cada tutor/a marxarà a les 19:30h. a l’aula dels vostres fills/es on us lliurarem les seves notes corresponents a la segona avaluació procurant fer un breu balanç de com han evolucionat i exposant què podem esperar de cara al trimestre final. Acabada aquesta reunió, a les 20h., baixarem tots plegats a la sala d’actes a sentir al nostre conferenciant.

La conferència té una durada aproximada de 90 minuts i s’hi lliurarà material de suport.


Tot esperant la vostra assistència, ens acomiadem molt cordialment.


RESUM DEL PROGRAMA:
                        19h.                 RECEPCIÓ.
                        19:30h.            LLIURAMENT DE NOTES.
                        20h.                 CONFERÈNCIA.


NOTES BIOGRÀFIQUES DEL CONFERENCIANT:
Juanjo Fernández és llicenciat en Filosofia i Lletres, i ha estat professor de matèries molt diverses durant 18 anys a l'Escola del Clot, on també estudien ara els seus dos fills. Les seves vocacions són ensenyar i escriure. Ha ensenyat a l'escola, però també ha estat monitor i responsable d'esplai i colònies, i catequista. Ha escrit articles en relació amb l'educació en el temps lliure, obres de teatre i recentment ha publicat un llibre de relats de por amb el títol "No abras el cajón". La seva activitat principal és la de conferenciant, impartint xerrades a famílies, mestres i alumnes sobre temes educatius ben diversos.