EL TABAC I LA JUVENTUT

Resultat d'imatges de dia sense fum 2016

Resultat d'imatges de dia sense fum 2016









 
Molts dels fumadors van iniciar-se durant la seva adolèscencia. Per sort, i segons dades del Departament de Sanitat i Seguretat Social, cada cop més els joves prenen consciència dels problemas i perills que causen aquesta addicció, i és menor el nombre d'aquests que comença a fumar.

Resultat d'imatges de dia sense fum 2016El tabac, no deixa de ser una droga legal i addictiva que enganxa els joves i que comporta molts riscos per a la salut del fumador actiu i també del passiu. Malalties cardiovasculars, respiratòries, càncers i altres efectes indesitjables com dents i dits grocs, mal alé, manca d'olfacte, formen part dels efectes del fumar.

Si vosaltres fumeu, podeu donar exemple deixant-ho, i si els vostres fills fumen, aconsellar-los i ajudar-los és el millor que podeu fer per ells.

A continuació adjuntem l'adreça de l'espai escoles del col·legi de farmacèutics on descriuen tant la composició com els efectes del tabac.

http://espaiescoles.farmaceuticonline.com/ca/12-16-anys/460-tabaco-y-juventud?showall=1






















També us adjuntem l'adreça del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya on hi han consells i guies d'autoajuda per deixar de fumar, així com altres adreces que seran del vostre interés.

http://canalsalut.gencat.cat/ca/home_ciutadania/vida_saludable/deixar_de_fumar/

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20150529_Dia-Mundial-sense-Tabac
http://www.papsf.cat/
Resultat d'imatges de dia sense fum 2016
http://www.papsf.cat/DeixarFumar.aspx

Resultat d'imatges de dia sense fum 2016



Resultat d'imatges de dia sense fum 2016