Èxit del 'Gran Recapte' a l'Institut (Banc d'Aliments- DISA)

Benvolguts /Benvolgudes famílies,

Es per comunicar-vos que el passat divendres, les escoles públiques de Premià de Mar i l’ es van sumar al voluntariat de la campanya anual de recollida d'aliments "Gran Recapte".
A més a més dels aliments recollits, es van a recaptar gairebé 1.100 € que es destinaran íntegrament a comprar aliments per DISA. 
Segons comenta el responsable de DISA, Josep Barreto, estem 'al voltant de les 45 tones de menjar' aquest desembre 2018, cosa que s'ha incrementat respecte l'any passat. I hi han participat 263 voluntaris, una xifra record!
Ara la feina més urgent es classificar tot el menjar recollit que està en contàiners ('banyeres') i en caixes de cartró per a començar a fer una ràpida distribució.
Es a dir a part de la gran tasca setmanal de distribució d'aliments, ara a més a més de la campanya del cap de setmana, cal la classificació que ahir ja van començar!
Avui dimarts 4 de desembre, qui disposi de temps i vulgui fer voluntariat podeu ajudar a classificar el menjar a la nau que te DISA al costat de la Illa Fantasia, a partir de les 9.0h i a partir de les 15.0h, en tot cas consulteu a:




Moltíssimes gràcies a tots i totes per participar-hi i fer-ho possible!

Fem un millor Nadal, un món millor!