dissabte, 4 de juliol de 2020

BENVINGUDA AL NOU CURS 2020-2021

Benvolguts,

En primer lloc , des de l'AMPA, volem donar la benvinguda a totes les famílies que us incorporeu a l'Institut Premià de Mar i saludar cordialment a tots els que ja ens coneixeu.

Com a conseqüència de la situació que estem passant amb el Covid19, enguany no podrem presentar-nos presencialment i és per això que volem fer-vos arribar aquest escrit.

L'AMPA de l'IPM està format per tots els membres de les famílies associades. Des d'aquí col·laborem econòmicament en diferents actuacions durant l'any  com per exemple subvencionant alguna excursió, xerrada, tallers... D'aquestes col·laboracions se'n beneficien els vostres fills. Quantes més famílies es facin sòcies més se'n beneficiaran els nostres alumnes.

L'aportació econòmica és de 20 euros anual per família. S'ha de fer en el moment que feu la matriculació. 

D'altra banda també us volem informar que els membres de l'AMPA ens trobem cada primer dimecres de mes  al despatx de l'AMPA de l'institut a les 19h.  Us convidem a venir a que ens coneixeu i a participar-hi.

Encoratjant-vos a que us feu socis i participeu activament a l'AMPA, us desitgem un molt bon estiu.

AMPA IPM


2 comentaris:

  1. Buenos días, soy la mamá de Carlos Llacer Tiscar ,llevo desde junio intentando comprar o encargar los libros de intercambio,he estado entrando en la web y solo me apetecía un PDF, mi hijo ha preguntado en el instituto y le han dicho una vez más en la web...en fin haber si me pueden ayudar, el va hacer 4A..mi teléfono es 601228076 y el correo : tiscarmari@gmail.com

    ResponSuprimeix
  2. Buenos días, ya anteriormente deje un comentario, mi teléfono, mi dirección de correo y no he recibido respuesta alguna, hablé con el instituto,con la tutora que hablo con ustedes y que nos pasáramos 15 minutos antes del patio, fue mi hijo y lo único que supieron decirle que llame al instituto cosa que ya hice y me derivan a la página web que no me sirve para temas libros, o que hable con ustedes, ni la tutora mi muchos papas saben cómo hacer el tema libros y llevo desde junio intentando hacerlo. PUEDEN PONERSE EN CONTACTO CONMIGO .... GRACIAS ( YO TRABAJO COMO MUCHISIMASSSSS PERSONAS Y NO PUEDE IR AL INSTITUTO )

    ResponSuprimeix